Horloges Tommy Hilfiger  thumbnail

Horloges Tommy Hilfiger

Published Dec 23, 22
10 min read

Vintage Horloges Nederland

Geplaatst op 29 September 2016 Door Hans Santos Wil jij weten wat de top 10 horlogemerken zijn? Iedereen mag wel eens dromen - beste horloges onder 200 euro. Niet? Wat is voor de meeste mannen een statussymbool en accessoire voor succes? Een luxe uurwerk uiteraard! . Op nummer 1 en het beste merk volgens eigen criteria.

Het is een merk met een klassieke stijl. Het is alvast heel populair bij veel topverdieners en liefhebbers. Het werd vroeger enkel en alleen gedragen door de adel. Het merk adverteert dat hun horloges van generatie tot generatie doorgegeven kan worden en een erfstuk is. De waarde van een Patek Philippe kan dus alleen maar stijgen! Onlangs is het duurste horloge ter wereld (Patek Philippe) verkocht voor maar liefst 10,3 miljoen euro.Een Zwitsers merk met als kenmerk dat men gedetailleerde en gecompliceerde achtergronden op de wijzerplaat kan plaatsen. Hublot. Je kunt het merk eigenzinnig en speciaal noemen. Tijdloos en complex. Door kwalitatieve horloges doorheen de jaren te ontwikkelen werd Omega nog groter. Het is tot op heden een populair merk voor heel wat echte horlogeliefhebbers.

In Engeland opgericht en nu internationaal erkend tot één van de machtigste merken ter wereld. Als je aan nietsvermoedende mensen zou vragen aan welk merknaam ze eerst zullen denken bij luxe uurwerken, dan is het antwoord voorspelbaar...een Rolex. Voor een luxe merk is Rolex ook kwalitatief en tijdloos, maar minder exclusief geworden (productie van meer dan 2000 stuks/dag).

Het merk staat erom bekend om zijn affiniteit met de luchtvaart en deze te verwerken in hun uurwerken. Gevechtspiloten kiezen altijd voor de vleugels van een Breitling. Een luxe horlogemerk en bestaat al sinds 1755. Het is nu in handen van de Richemont groep uit Zwitserland. Het is altijd een luxe merk geweest doorheen de geschiedenis.

Voor de beste sportauto’s moet je in Italië zijn. En voor de beste horloges moet je in Zwitserland zijn. In de wereld van horloges is Zwitserland hét land bij uitstek. In dit land is bijzonder veel vakmanschap aanwezig, terwijl de gemiddelde Zwitser ook veel smaak heeft. Dít heeft ervoor gezorgd dat veel Zwitserse horloges ongekend populair zijn geworden.

Zeppelin Horloges

Het gaat hierbij om dure Zwitserse horlogemerken, maar ook om goedkopere merken. De beste merken zijn over het algemeen echter vrij prijzig; dit blijkt onder meer uit onderstaande top 10. In deze top 10 maak je kennis met de 10 beste Zwitserse horlogemerken. Als je het over een populair Zwitsers horlogemerk hebt, heb je het over Patek Philippe.

Deze horloges breken regelmatig records bij veilingen, zijn onwijs gewild en slechts voor een enkeling weggelegd. Als je een horloge van Patek Philippe wilt kopen, moet je hier namelijk héél diep voor in de buidel tasten. Door de jaren heen heeft dit merk unieke horloges op de markt gebracht - beste horloges onder 200 euro. Deze horloges zijn alleen al uniek omdat de naam Patek Philippe op de horloges prijkt.

Alle horloges van Patek Philippe worden namelijk met de hand gemaakt. Een belangrijk kenmerk van Patek Philippe is de beperkte fabricatie. Dit merk levert niet duizenden horloges per jaar af, maar houdt de aantallen juist beperkt. Hierdoor blijven de horloges gewild, in trek en bijzonder waardevast. Sterker nog; in de afgelopen jaren is gebleken dat de Patek Philippe horloges alsmaar meer waard worden.

Eigenlijk alle onderdelen van een Patek Philippe horloge zijn van het hoogste niveau. Uiteraard kan het merk Rolex in deze lijst ook niet ontbreken. Onder zowel dames als heren is dit een zeer geliefd horlogemerk, zoals met name in de afgelopen jaren duidelijk geworden is - beste horloges onder 200 euro. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van de Rolex horloges namelijk door het dak heen gegaan.

Waar je ook ter wereld de naam Rolex laat vallen; iedereen weet precies om welk merk het gaat - beste horloges onder 200 euro. Bij deze horloge draait het minder om de complexiteit van het uurwerk, maar wel om de gebruiksvriendelijkheid. De horloges van Rolex zijn elke dag te dragen, zijn betrouwbaar en zijn van een prima kwaliteit.

Het is namelijk de verwachting dat de horloges van dit merk alsmaar meer waard worden. Een horlogemerk dat iets minder populair is, is Breguet. Dit horloge heeft niet zo’n grote naam als Rolex, maar levert puur Zwitserse vakmanschap. Met name onder mensen met ‘oud geld’ is dit merk waanzinnig populair.

Gouden Horloges

De heer Abraham Louis Breguet is uitgegroeid tot één van de beste horlogemakers ooit. Hij is bovendien de maker van het oudste polshorloge ooit. Dit horloge maakt de heer Breguet voor de zus van Napoleon Bonaparte. Op dit moment brengt Breguet nog steeds unieke horloges uit. Deze horloges zijn niet te vergelijken met horloges van andere merken.

Gaat je voorkeur uit naar een Zwitsers horloge met een prachtige merknaam? Dan kom je al snel bij een horloge van het Zwitserse horlogemerk Jaeger-Le, Coultre uit. Deze Zwitserse horloges zijn niet alleen prachtig, maar beschikken ook nog over fraaie namen. Dit kun je wel overlaten aan een merk met een dergelijke naam. jaeger lecoultre.

Net zoals veel andere horloges van een Zwitsers merk moet je voor een Jaeger-Le, Coultre horloge diep in de buidel tasten. Dit is echter wel logisch te verklaren - beste horloges onder 200 euro. Deze horloges zien er namelijk stijlvol uit, zijn op hun eigen manier uniek en zijn erg zeldzaam. Als je een horloge van Jaeger-Le, Coultre hebt, is de kans heel groot dat dit horloge alsmaar meer waard wordt.

Dit Zwitserse horlogemerk levert geweldige horloges, maar is ook nog eens sponsor van in meerdere autosportklasses. Onder meer dankzij de autosport is Blancpain uitgegroeid tot één van de bekendste Zwitserse horlogemerken. beste horloges onder 200 euro. Het Zwitserse horlogemerk Blancpain zag het levenslicht in het dorpje Le Brassus. In dit stadje wordt in 2035 het 300-jarige bestaan van dit merk gevierd.

Dankzij deze lange geschiedenis is Blancpain sowieso het oudste horlogemerk ter wereld. Bij dit merk valt vooral de liefde voor het mechanische uurwerk op - beste horloges onder 200 euro. Ongeacht voor welk Blancpain horloge je kiest, geniet je van een uniek werkend uurwerk. In combinatie met het stoere design zorgt dit voor een fraai én uniek geheel.

Dit merk is Zwitsers, maar het ligt niet ver van de Franse grens af. In de plaats Le Locle is de fabriek van Zenith in ieder geval niet meer weg te denken. Al vanaf het jaar 1865 is men in deze fabriek dagelijks bezig om de meest unieke horloges te fabriceren.

Www Horloges Nl

Zo is dit merk in staat geweest om de eerste automatische chronograaf ter wereld te ontwerpen. Een leuk detail is dat andere merken óók onderdelen van Zenith gebruiken. Als je een Rolex horloge openmaakt, kom je vanzelf onderdelen van dit Zwitserse horloge merk tegen. Net zoals Blancpain speelt TAG Heuer een bepalende rol in de wereld van autosport - beste horloges onder 200 euro.

Zo kun je een speciale Monaco editie kopen; een editie die volledig in het teken van de F1 Grand Prix in Monaco staat. De horloges van TAG Heuer zijn een lust voor het oog. Hublot. De horloges zien er stoer en stijlvol tegelijkertijd uit; een combinatie die maar weinig merken weten te kopiëren.

Maar, bij dit merk draait het ook veel om innovatie. Zo is TAG Heuer één van de eerste Zwitserse horlogemerken dat met een smartwatch op de markt kwam. Eén van de meer gangbare Zwitserse horlogemerken is Omega. Ook als je geen al te diepe portemonnee hebt, kun je een horloge van dit merk kopen.

Dit horlogemerk vindt zijn oorsprong in de Zwitserse stad Biel. In deze stad is niet alleen dit merk gevestigd, maar ook Rolex. In de afgelopen jaren heeft Omega vanuit deze plaats indrukwekkende resultaten behaald. Zo is de Omega Speedmaster het meest geteste horloge in de gehele geschiedenis. Ook heeft Omega samenwerkingen gehad met onder meer James Bond en George Clooney.

Deze gemeente is qua afmetingen klein, maar qua naam groot (beste horloges onder 200 euro). In deze regio is namelijk het luxe Zwitserse horlogemerk Breitling gevestigd. Dit merk is om meerdere redenen uniek te noemen, maar de belangrijkste reden is toch wel de vliegenierschronogafen. Daar waar TAG Heuer en Blancpain een hechte band met de autosport hebben, heeft Breitling dit met de vliegtuigwereld.

Deze horloges beschikken over unieke functies, technologieën en een uniek design. Als je een Breitling horloge aan een specialist laat zien, ziet hij/zij in één oogopslag dat dit om een Breitling gaat. Dat je dit als merk zijnde op kunt bouwen, is absoluut knap te noemen. Mocht je een Breitling horloge willen kopen, moet je wel diep in de buidel tasten.

Bering Horloges ReviewIn de Zwitserse plaats Schaffhausen is het wereldberoemde merk IWC te vinden. Dit merk was één van de eerste die met een complex horloge op de markt kwam; de Destriero Scafusia. In de jaren daaropvolgend wist IWC nog meer naam en faam te maken met de unieke horloges. Wat bij IWC vooral opvalt, is dat dit merk volledig haar eigen gang gaat.

Nee, IWC blijft altijd bij haar eigen geloof en bij haar eigen designtaal. En dat dit merk een eigen designtaal heeft, blijkt duidelijk uit de designs binnen het huidige aanbod. De horloges zien er stijlvol uit, zien er gelikt uit en beschikken over unieke details. Door de jaren heen is het aanbod van IWC wel steeds uitgebreider geworden.

Wil je echter één van de zeldzaamste horloges van IWC kopen? Dan moet je alsnog heel diep in de buidel tasten. Ben je op zoek naar een betaalbaar horloge of sporthorloge? Dan hoef je in principe niet aan te kloppen bij één van bovenstaande merken (beste horloges onder 200 euro). Al deze merken hebben namelijk hetzelfde soort : een prijskaartje met daarop een heel fors bedrag.

Mocht je zo’n horloge aan willen schaffen, moet je echter ver uit de buurt van bovenstaande merken blijven. Je kunt echter wel voor één van onderstaande Zwitserse replica horloges kiezen:. Het merk Epos is afkomstig uit Zwitserland, fabriceert prima horloges en hanteert hier aantrekkelijke prijzen voor. De horloges van dit merk zijn uiteraard qua verfijndheid niet te vergelijken met horloges van bovenstaande Zwitserse horlogemerken.Ook de horloges van Anytime Watches kunnen prima door de beugel. Deze horloges zien er gelikt uit, lijken enigszins op horloges van de A-merken en zijn een stuk betaalbaarder. De horloges van Anytime zijn in de afgelopen jaren dan ook steeds populairder geworden. Is het aan te raden om voor een betaalbaar Zwitsers horloge te kiezen? Ja, op zich wel.

Ook bij de goedkopere Zwitserse horloges is het namelijk duidelijk te merken. Zoals we in de inleiding al stelden, moet je voor goede horloges in Zwitserland zijn. Zoals inmiddels duidelijk mag zijn, kun je het zo gek maken qua prijs als je zelf maar wilt. Ons advies is vooral om de aanschaf van een duur horloge als een te zien.

Horloges Heren Festina

De term ‘Swiss Made’ is niet zomaar een label om de herkomst van een product aan te geven, het is een kwaliteitskeurmerk en een bewijs van kwaliteit die wereldwijd erkend wordt. Vandaag de dag komt ongeveer de helft van de luxe horloges uit Zwitserland. Wanneer het gaat om de vakmanschap, zijn het de kleine details die het onderscheid maken tussen deze horlogemakers.

De lijst met de top 10 Zwitserse horlogemakers is nog subjectiever. We hebben alles voorbereid om je mee te nemen op een reis naar het epicentrum van de mechanische horloges. Deze reis brengt ons niet alleen maar naar de hoofdstad van horloges Genève, de stad die de geboorteplaats is van twee van de meest bekende en populaire horlogemakers.

Op dit moment heeft IWC nog niet de noodzaak gehad om mee te gaan met nieuwe trends. Wanneer er gekeken wordt naar de nieuwste collectie dan is het aanbod van horloges van IWC meer omvangrijk dan ooit. Je vindt onder andere elegante uurwerken zoals de Portugieser en Portofino, duikhorloges zoals de Aquatimer en uiteraard de pilotenhorloges waarmee IWC sinds 1930 al onlosmakelijk verbonden is.

Om je op weg te helpen: We zijn nog steeds in het noordelijke deel van het land, maar een stuk verder naar het westen, ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Bazel. Hier vind je de kleine gemeente Grenchen, gelegen aan de voet van het Juragebergte: Een bergrug ten noordwesten van de Alpen langs de grens tussen Frankrijk en Zwitserland en waar de meeste Zwitserse horlogemakers vandaan komen - beste horloges onder 200 euro.

Latest Posts

De Bruiloft Feest Dj

Published Aug 11, 23
8 min read

Coverband Contrair

Published Aug 01, 23
10 min read

Coverband Zoekt Gitarist

Published Aug 01, 23
10 min read